Tedbirler Alındı. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları İçin Hazırız

Kategori: Genel | 0

Kütahya’da şehir merkezinde faaliyet gösteren Yükseköğretim Kız Öğrenci Apart’ımız 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

Çakır Kız Apart , şehir merkezinde yer alan güzide binasında yeni eğitim öğretim sürecine hazır bir şekilde öğrencilerini bekliyor.

Tüm binamız dezenfekte edilmiş olup Korona Tedbirleri kapsamında Apartlar için gerekli olan sosyal mesafe , her kata her daireye dezenfektan, günlük ortak alan temizliği ile öğrencilerimiz ve onları sağlığı için bütün tedbirleriyle yeni eğitim öğretim yılına hazırdır.

Donanımlı binamız ile öğrencilere hizmet veren Apart’ımızda güvenlik kameraları, sınırsız 4,5 G internet, full eşyalı odalar, buzdolabı, 7/24 sıcak su, 24 saat güvenlik ve de fatura derdi olmadan kaliteli hizmet anlayışı sunmaktadır.

Dairelerde bulunan ücretsiz çamaşır makineleri ile çamaşır temizliğinin yapıldığı, bulaşık makinesi ile öğrencilerimizin rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebileceği, televizyonlu oturma – dinlenme alanları ile evlerindeki konforu aratmayan bir ortamıyla sizleri bekliyor.

ÇAKIR KIZ APART

Her türlü sorunuz için : 0506 133 40 10

#yks2020 #dpü #kütahyayurt #cakirkizapartlari #kizapart

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir